Je eerste seksspeeltje

De meningen over seksspeeltjes zullen altijd verschillen. Sommigen zijn er gek op, anderen hebben er simpelweg geen behoefte aan. Maar wat nou als je toch besluit om de boel een beetje spannender te maken? Misschien alleen voor jezelf, maar misschien ook met z’n tweetjes. Wil jij weten hoe je het kopen van je eerste seksspeeltje zo gemakkelijk mogelijk kan maken? Skokka vertelt het je…

Voor je je eerste seksspeeltje aanschaft…

Voordat je je eerste seksspeeltje gaat kopen, is het altijd een goed idee om je van tevoren in te lezen. Daarvoor bestaan er enkele blogs de we je kunnen aanraden. Allereerst kunnen we je climaximaal.nl aanraden, hier kun je vooral heel veel recensies over seksspeeltjes vinden. De Paarse Keizerin heeft ook een interessant blog. Dit blog focust zich niet alleen op seks, maar ook op intimiteit in het algemeen. Er zijn ook erotische verhalen op te vinden.

Je eerste seksspeeltje kopen1

De maat

Er zijn ontzettend veel speeltjes op de markt, in allerlei soorten, vormen en nog wel het belangrijkste: in allerlei verschillende maten! As het gaat om speeltjes die geschikt zijn om in te brengen, moet je zeker in het hoofd houden waar je grenzen liggen. Denk eens na over de maat (lengte en omtrek) van je voormalige bedpartners. Als je je bedenkt wat je te klein of te groot vond, ben je al een heel eind met het zoeken van de maat. Let er bij het kopen (vooral online) op dat de maat op de verpakking of in de omschrijving staat. Geen maat? Dan kies je liever een ander speeltje. Beginners kunnen beter beginnen met een kleinere maat en later kun je dan alsnog grotere speeltjes kopen.

De prijs

Wat betreft de prijs hou je het liever onder de 50 euro, want je gaat het speeltje voornamelijk gebruiken om te experimenteren. Je gaat ontdekken wat je wel en niet lekker vind en na je eerste seksspeeltje kun je speeltjes kopen die beter bij jouw behoeften aansluiten. Misschien vind je het wel helemaal niet lekker, dan wil je niet 100 euro kwijt zijn aan iets dat je niet meer gaat gebruiken. Ga ook weer niet voor het goedkoopste, want er is ook aardig wat troep op de markt. Denk aan gevaarlijke materialen die je beter niet op gevoelige delen van je lichaam wilt gebruiken of speeltjes die gemakkelijk uit elkaar vallen. Tip: ben je er niet zeker van of het materiaal waarvan een speeltje is gemaakt veilig is? Dan kun je er altijd een condoom omheen doen!

Je eerste seksspeeltje kopen2

Om af te sluiten nog een laatste tip als je op zoek bent naar een vibrator. We hebben namelijk deze handige vibrator test van De Paarse Keizerin voor je gevonden. In slechts enkele stappen beantwoordt je jouw voorkeuren en krijg je enkele suggesties voor vibrators voor jouw behoeften. We hopen dat we je een beetje op weg hebben kunnen helpen bij het aanschaffen van jouw eerste seksspeeltje! Veel seksplezier…

Lees hier hoe vitamine D helpt bij het verhogen van je libido.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *