Vier bussen gaan naar Sao Paulo voor de start van de wintercampagne. #SeViveApenasUmaVez

Afgelopen weekend is in Sao Paulo eindelijk de Skokka wintercampagne voor 2017 begonnen waarop al velen wachtten. De slogan waaraan we te herkennen zijn en die vele Skokka-fans al kennen, is de beroemde hashtag #SeViveApenasUmaVez, of in het Nederlands: #jeleeftmaareenkeer.

Skokka-bussen door heel Sao Paulo

Sinds afgelopen donderdag gingen er vier bussen, gehuld in een prachtige creatie van Skokka, richting Sao Paulo. Ze reden rondjes in de Braziliaanse stad en dat was pas het begin. Pakkende texten zoals ‘Voordat je je ex belt, bel ons’, ‘Weet je hoe je een gebroken hart lijmt? Met een trio’, ‘Bespaar jezelf het geld voor een etentje en de bioscoop’ of ‘Tuurlijk, je zat in een zakelijk etentje ;)’ is waar we om bekend staan.

Foto Sao Paulo

In de gehele maand juni tot en met 8 juli a.s. zijn deze teksten op vier grote, versierde bussen in de stad te vinden. Met 4 promotiemedewerkers gingen de bussen de stad rond in de buurt van de weg Augusta om Skokka te promoten. We wilden ook zichtbaar zijn voor miljoenen bezoekers van de grootse Gay Parade van Sao Paulo op zondag 18 juni.

Zona Augusta

Velen kwamen kijken naar onze opvallende bussen, vooral in de zone Augusta, wat de meeste aandacht trok. Maar er is nog meer van de stad te zien. We zullen te vinden zijn op alle drukbezochte plekken en plekken waar veel verkeer doorheenkomt. Mensen die in de buurt zijn worden aangemoedig om ons op te zoeken en ons een foto te sturen van onze bussen.

Kom ons opzoeken!

We zullen de hele maand juni, de maand rondom de Gay Pride, aanwezig zijn op verschillende plaatsen. Op de website van de organisatie en in de drukste straten van de stad zijn we te vinden. Mocht je toevallig in de buurt zijn, wees dan niet bang om ons op te komen zoeken. Maak dan een foto van één van onze geweldige bussen en stuur ons deze toe. Of noem ons op sociale media zodat wij je kunnen vinden! We wachten op je! Stap in de Skokka-bus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *