Twee nieuwe steden in Skokka Colombia

Skokka stopt niet met groeien en blijft zich uitbreiden over de hele wereld. We hebben onlangs nieuwe steden in Skokka Colombia geopend. In Colombia zijn we inmiddels al in 14 steden aanwezig met onze wereldwijd leidende website met volwassenadvertenties.

2 nieuwe steden in Skokka Colombia

We hebben onlangs twee nieuwe steden aan de snelle groei van Skokka toegevoegd: Valledupar en Montería. Dit zijn twee van de steden die de laatste jaren in het land enorm zijn gegroeid en ontwikkeld. Wil je meer over deze steden weten? Wil je meer weten over ons?

Nieuwe steden in Skokka Colombia

Valledupar

Deze nieuwe aanwinst telt nu al meer dan 10 pagina’s vol met advertenties. In Valledupar, de plaats van de legende Vallenata en het centrum van het carnaval, is het nu ook feest. Het is de belangrijkste stad langs de rivier César en viert nu ook de komst van Skokka. Wat wil je nog meer?

Montería

Dan kunnen we sinds kort ook nog Montería aan dit avontuur toevoegen. Montería heeft de meest veelzijdige advertenties. Naast dat er van de lagunes van de rivier Sinú en prachtige zonsondergangen genoten kan worden, is de natuur er prachtig. Waarom zou je niet samen met een speciale persoon genieten van dit prachtige landschap?

Toekomstplannen in Colombia

In Colombia hebben we hoge verwachtingen voor de groei van Skokka en we nemen niet met minder genoegen. Op 16 en 17 juni hebben we een speciale verrassing waaraan Skokka op unieke en exclusieve manier zal gaan deelnemen.

Het gaat om een evenement waarin we zeer aanwezig zullen zijn en waarvan we officiële en enige sponsors zijn. Dit evenement mag je niet missen als je toevallig in de buurt van Bogota bent.

Blijf op de hoogte want we zullen je snel meer informatie geven. Waarom zou je ondertussen je gratis advertentie niet uploaden? Bij Skokka hoef je je niet verplicht te registreren, hoef je niet te betalen, we zorgen ervoor dat je volledig anoniem blijft en we bewaren je advertenties op de meest veilige manier. Registreer je nu en ontdek alle voordelen die we je te bieden hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *