Skokka naar 5 nieuwe steden in Brazilië!

We hebben wat te vieren bij Skokka! En we stoppen niet om je mooi nieuws te brengen. Vandaag hebben we 5 nieuwe steden in Brazilië geopend: Osasco, Jundiaí, Sorocaba, São Jose dos Campos en São Bernardo do Campo.

We waren eerder al uitgebreid naar Macapá en Campo Grande maar dat was nog niet genoeg. Bij Skokka willen we niets anders dan groeien, dat je ons leert kennen en we willen de wereld veroveren en dat allemaal met onze fans aan onze zijde. Wij zijn hét advertentieportaal voor volwassenen, wereldwijd leider in de sector met 27 steden met de volgende nieuwe die we net hebben gekregen in Brazilië. Heb je ze nog niet gezien?

Skokka Brasil

Osasco

Dit is de vijfde grootste stad in de Braziliaanse staat São Paulo en is toegevoegd aan de uitbreiding. Er zijn al exclusieve advertenties te vinden die sinds april wachten op jouw goedkeuring. Waar wacht je nog op? Wat je zeker nog niet wist is dat we binnenkort onder andere in deze stad een offline campagne gaan houden en dat we daar zichtbaar zullen zijn in de straten.

Jundiaí

Jundiaí is een van de meest belangrijke en veelbezochte steden van Brazilië, dus waarom zouden we géén deel uitmaken van deze stad? Skokka kan hier niet ontbreken. Kijk op onze website en zie zelf waarom.

Sorocaba

Sorocaba is de vierde dichtstbevolkte steden van São Paulo. Daar moeten we natuurlijk onderdeel van zijn en daarom zijn wij nu ook in Sorocaba te vinden. Ga je met ons mee?

São Jose dos Campos

Als je iets van Brazilië afweet dat ben je het met ons eens dat deze stad een geweldige aanwinst is voor Skokka. Het meest belangrijk vanwege telecommunicatie, technologie, grote bedrijven… Alleen wij ontbraken nog!

Skokka Brasil2

São Bernardo do Campo

Wist je dat São Bernardo do Campo een van de andere steden is waar we een offline campagne gaan doen? Er is nog geen exacte datum maar het duurt niet lang want het zal in ieder geval in juni van start gaan… Kan jij nog wachten? Waarom kijk je niet gewoon even op onze pagina met advertenties daar?

Blijf ons volgen want we blijven de nummer 1 als het gaat om advertenties voor volwassenen. We willen nieuwe steden blijven veroveren, dus kunnen we op jou rekenen? Zonder jou is het onmogelijk!

Iedereen bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *