Skokka-bussen nemen Sao Paulo over

Skokka staat al in de straten van Sao Paulo. Vanaf donderdag 15 juni rijden er vier versierde  Skokka-bussen rond in de Braziliaanse stad. Hier vertelden we je er al eerder over. Mocht je in de buurt zijn, is dit je kans om ons te ontmoeten!

Skokka bus Sao Paulo

De routes van de Skokka-bussen

#SeViveApenasUmaVez is alweer aanwezig in Sao Paulo en we wachten op jou. Op 21 juni waren te vinden we in barren in de zone “Rua Aspicuelta” Vila Madalena. Het was al snel druk bij de Skokka-bussen met nieuwsgierige mensen. Er kwamen steeds meer mensen polshoogte nemen. Het was een groot succes!

Op stap

Ook vrijdag de 23e waren we ’s avonds op stap, in de populaire zones Barra Funda en Agua Branca. We gingen ook naar bekende barren zoals Villa Country, waar enorme rijen van mensen stonden die maar niet leken te eindigen. De Skokka-bussen reden rondjes terwijl ons team cadeautjes uitdeelde die we hadden klaarliggen voor iedereen die een kijkje kwam nemen bij onze bus.

Bus Sao Paulo

Daarnaast reden we ook overdag door de stad. Wist je dat we ook te vinden zijn langs vele snelwegen en op digitale schermen in de stad? Kan jij ons vinden? We kunnen je een beetje helpen en je vertellen dat we schermen hebben langs een bekende weg in Sao Paulo. En voor diegenen die vaker met de auto gaan dan lopend, zijn we ook te zien op enkele punten waar je de stad in- en uitgaat.

We zijn nog meer dan 10 dagen aanwezig in de stad, dus als je in de buurt bent kom dan even gedag zeggen. Neem dan een foto of selfie met een van onze bussen of schermen. En als je durft, dan ontvangen wij graag je foto om onze dag op te fleuren. We wachten op je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *