Plaats je advertentie op Skokka en ontvang meer telefoontjes

Wist je dat, als we het hebben over het aantal ontvangen telefoontjes, Skokka wereldwijd de nummer 1 in volwassenadvertenties is? Als op dit moment jouw advertentie zijn vruchten niet echt afwerpt, probeer dan eens je advertentie gratis op Skokka te plaatsen en ontdek zelf het verschil. Hier hoef je helemaal NIETS voor te betalen! Plaats dus vandaag nog je advertentie op Skokka.

Plaats nu je advertentie op Skokka

Binnen een maand heeft onze website 5 miljoen natuurlijke bezoekers ontvangen. Als je dat omzet in aantallen telefoontjes… Je kunt ook proberen je advertentie te promoten met onze verschillende promotiemogelijkheden. Daarmee kun je je advertentie uitlichten waardoor deze opvalt tussen alle andere advertenties en de meest bezochte wordt. De telefoontjes zullen blijven binnenstromen.

Publiceer je advertentie gratis 

Bij Skokka helpen we onze gebruikers aan meer zichtbaarheid voor hun advertenties. Deze zullen er aantrekkelijker uitzien en meer aandacht trekken. Om dat te kunnen doen beschikken we over een geweldig team. We zijn het enige bedrijf met een callcenter en een klantenservice, speciaal voor jou. Wij begrijpen dat relaties opbouwen met mensen gebeurt. Onze werkfilosofie is precies dat: mensen die mensen helpen.

Verschillende afdelingen

Ons team is onderverdeeld in verschillende afdelingen: Telemarketing, Support, Country Managers, Marketing en Social Media. We hebben verschillende kantoren op verschillende plekken wereldwijd van waaruit we je ondersteuning bieden. Een gratis service voor adverteerders die meer zichtbaarheid en betere kwaliteit voor hun advertenties nodig hebben. Dit alles resulteert uiteindelijk in meer telefoontjes voor de adverteerders op Skokka.com.

Social

Als we daar nog eens bij optellen dat we er de afgelopen maand door de Social-afdeling meer dan 25.000 gebruikers bij hebben gekregen… Kan je je voorstellen hoe het zou zijn als je ook je advertentie op onze website zou plaatsen en tegelijkertijd aan je sociale netwerken werkt? De aantallen zullen snel oplopen en het aantal telefoontjes kunnen al bijna niet meer verhoogd worden. En je advertentie hoeft niet alleen op onze website te komen te staan, hij kan ook op onze sociale media geplaatst worden!

Deze kans is een mooie voor jou om het balletje écht aan het rollen te brengen. Zullen we het samen doen? Je hoeft alleen maar een aantal korte videos te bekijken. Die maken het publiceren en promoten van je advertentie makkelijk. En als je ergens problemen mee hebt staan we altijd voor je klaar om je te helpen. Zullen we samen beginnen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *