Nieuwe steden op Skokka: Buenaventura, Neiva en Villavicencio

We blijven maar nieuwe aanwinsten toevoegen aan Skokka.com. De laatste steden die we hebben toegevoegd zijn er drie in Colombia. Vanaf nu kun je ook in de nieuwe steden Buenaventura, Neiva en Villavicencio de heetste dames vinden. Met deze drie steden erbij telt het Zuid-Amerikaanse land alweer 17(!) steden.

3 nieuwe steden

Bij Skokka blijven we altijd uitbreiden. Ook in Colombia blijven we groeien. We vertelden je ruim een week geleden over twee nieuwe toevoegingen aan de pagina voor dit tropische land, en even later ook over hoe we met het Pink & Blue-feest de stad volledig in het teken van de erotiek gezet hebben. We groeien groter en groter en daarbij hoort ook een groter bereik. Daarom hebben we wéér drie nieuwe steden aan onze website toegevoegd!

Buenaventura

Gelegen aan de kust van de Baai van Buenaventura is de stad Buenaventura de grootste gemeente van de gehele Pacifische regio en de stad hoort bij het gebied van Valle del Cauca. Met al meer dan 25 advertenties in de stad is er op deze nieuwe pagina meer dan genoeg te vinden.

Nieuwe steden Skokka Colombia

Neiva

Neiva is een Colombiaanse gemeente aan de oevers van de rivier Magdalena, met bijna een half miljoen inwoners. Het is de hoofdstad van Huila, in het zuiden van het land. Hoe konden we níet naar Neiva gaan? We hebben op de website nu al uitgelichte advertenties van personen die er helemaal voor gaan!

Nieuwe steden Skokka Colombia

Villavicencio

De laatste van de nieuwe steden op Skokka is Vilavicencio. Deze stad staat bekend als hoofdstad van de Llanos Orientales, een stad die gecreëerd is door kolonisten. Het is ook waar de cuna del joropo vandaan komt. Dit is een dans die bestaat uit verschillende gechoreografeerde bewegingen en met invloeden vanuit creoolse muziek.

Nieuwe steden Skokka Colombia

Heb je één van onze nieuwe pagina’s al gezien? Waar wacht je nog op? Breng ze een bezoekje! Op Skokka kun je je advertentie gratis plaatsen. Je hoeft je niet te registreren en betalen is nooit verplicht. Ook wordt je advertentie zo anoniem gehouden als je het zelf wilt en zo veilig als het maar kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *