Nieuwe look voor de advertenties op de website van Skokka

Misschien heb je het al gezien: we hebben veranderingen doorgevoerd in hoe de gepromootte advertenties worden weergegeven. Bij Skokka weten we dat een foto meer zegt dan duizend woorden en werd het dus hoog tijd voor een nieuwe look.

Skokka is een steeds internationaler wordend merk, want we blijven constant uitbreiden. Precies daarom kunnen de advertentiecijfers blijven groeien die uit verschillende landen komen.

Nieuwe look

  • Grotere foto: de foto van de gepromootte advertentie is nu groter zichtbaar dan de andere advertenties. De foto’s hebben grotere afmetingen waardoor de adverteerder beter te vinden is.
  • Omrande advertentie: de betaalde advertenties worden geaccentueerd met een blauwe rand om de gehele advertentie. Op deze manier valt deze beter op en kun je hem beter onderscheiden van de gratis advertenties.
  • TOP-indicatie: Rechtsonderaan in de advertentie is duidelijk aangegeven dat het om een TOP-advertentie gaat. Dat wil zeggen dat het niet om een gratis advertentie gaat maar om een advertentie die is gepromoot en waarvoor betaald is om deze te highlighten.

    Skokka Producten


Hoe kan ik mijn advertentie promoten?

Je kunt je advertenties promoten via Climb The Top (CTT), wat je advertentie bovenaan zet. Op die manier kun je je advertentie laten opvallen tussen de gratis advertenties. Daarvoor kun je ervoor kiezen om je advertenties automatisch in de bovenste posities van de hoofdpagina te laten zetten. Wat zijn de de voordelen van deze promotie?

  • Je advertentie zal tussen de eerste zoekresultaten van je land komen te staan.
  • Je contactverzoeken zullen omhoog gaan.
  • Met de nieuwe look zal je advertentie ook nog eens beter zichtbaar zijn en zal deze door meer personen gezien worden.

Als je voor Climb The Top 10 kiest, komt je advertentie tien keer per dag automatisch bovenaan de pagina te staan. Op die manier ben je er zeker van dat je advertentie door een aanzienlijk aantal personen gezien wordt. Door je advertentie aan zoveel mogelijk mensen te tonen wordt er dagelijks vaker contact met je opgenomen.

Daarnaast is er ook de Climb The Top 3 beschikbaar. Daarmee wordt je advertentie drie keer per dag automatisch bovenaan de pagina geplaatst. Dat gebeurt binnen het tijdsbestek van jouw keuze. Als je voor 3 keer per dag kiest, is het belangrijk dat je weet op welke tijdstippen het meest contact met je opgenomen kan worden. Je advertentie wordt dan namelijk op vaste tijdstippen omhooggeplaatst.

Skokka advertenties

En jij, welke van bovenstaande twee opties is voor jou het handigst? Wat vindt je van de veranderingen in het uiterlijk van onze zoekresultatenpagina? Bij Skokka waarderen we jouw mening erg, laat jij ons weten wat jij vindt? We wachten op je feedback.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *