Meer dan 3 miljoen bezoekers op de LGBT Gay Parade in Sao Paulo

De XXI Parada del Orgullo LGBT de São Paulo, ofwel de LGBT Gay Parade in Sao Paulo, brengt op zondag 18 juni bijna drie miljoen bezoekers bijeen voor een protest voor gelijkheid en rechten voor homoseksuelen, biseksuelen en transgenders.

Skokka tijdens de LGBT Gay Parade in Sao Paulo

Het Skokka-team heeft als ondersteuning bijgedragen aan de parade, samen met grote bedrijven zoals Microsoft. Dit is het grootste LGBT-evenement ter wereld en de sterkste als het aankomt op het verdedigen van de LGBT-gemeenschap. Dit jaar bereikte het aantal bezoekers de 3 miljoen. Onder hen waren naar schatting 20% toeristen uit andere steden en zelfs staten.

Gay Parade in Sao Paulo

De parade

De ceremonie begon zondagmorgen om 10:30 uur in de zone van het MASP (Museo de Arte de São Paulo) en rekte zich helemaal tot aan de Avenida Paulisa uit. In totaal waren er 19 ‘elektrische trio’s’, vrachtwagens die allemaal voorzien waren van platforms voor muziekorkesten en krachtige geluidsversterkers. Deze trokken langs de bijna  3 kilometer lange menigte. De slogan van de parade was ‘Onafhankelijk van onze overtuigingen, geen enkele religie is wet!’. En dat allemaal voor een land vrij van religie! De stoet trok door de Rua da Consolaçao en kwam uiteindelijk aan in het pulieke park ‘Vale do Anhagabaú’, wat het scenario is van grote protesten in de stad.

Het Skokka-team op de La Paz-wagen

Rond 12:30 begon de parade officieel. Er stonden veel mensen dichtgepakt op elkaar en er werden cadeaus uitgedeeld. Skokka Brazilië vertegenwoordigde de wagen La Paz, ofwel De Vrede. Daar waren Rafael Bolacha, van YouTube-kanaal Chá dos 5 en voor de gelegenheid vertegenwoordiger van Skokka in Brazilië, en de promoters Fabiana en Diego te vinden. Ook waren er gasten van het Brazilliaanse YouTube-kanaal Sensualise Moi die door Skokka waren uitgenodigd. Het beroemde trio Tuy, Biel en Zac vertegenwoordigde biseksualiteit. Zij wilden ook de twee bekende drag queens La Diva Croquete en Vallentini niet missen. Allemaal bij elkaar vormden zij het Team Skokka op het platform van La Paz.

Concerten en vele bekenden

Het gezicht van de Parade 2017 was actrice Fernanda Lima. Zij staat bekend om haar open manier van praten over seksuele zaken in haar programma ‘Amor e Sexo’. En de dag van de parade stond bomvol met concerten van beroemde Braziliaanse artiesten zoals Anitta, Daniela Mercury en Naiara Azevedo. Ook Márcia Freire, voormalig zanger van de groep Cheiro de Amor em zangeres Lorena Simpson waren aanwezig bij het feest.

Gay Parade in Sao Paulo

De Skokka-bal

Een bijdrage van Skokka aan de vrijheid en cadeau aan alle bezoekers was de grote rode Skokka-bal tijdens de Gay Parade in Sao Paulo.  Welke losgelaten werd in de menigte en was symbool voor eenheid, door alle handen die dezelfde kant op gingen, met het gevoel van steun en om alle vormen van liefde te verdedigen. Want voor Skokka is iedereen gelijk. We zijn allemaal gelijk.

Vooruitstrevend

Bij Skokka, portaal voor volwassenadvertenties en wereldwijd leider in de sector, zijn er geen grenzen. We zijn een website voor iedereen die contact zoekt met anderen via het internet en blijven voortdurend uitbreiden. Het is een vooruitstrevend contactportaal dat zich gemakkelijk aanpast aan persoonlijke relaties die behoefte hebben aan een nieuw tijdperk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *