Vitamine D om je seksueel verlangen te vergroten

Goedemiddag allemaal! Het is weer vrijdag! Dat betekent dat het weekend dichtbij is. Woehoe!!! Wisten jullie dat er een studie gedaan is die aantoont dat in mannen met veel vitamine D het testosteronniveau in het bloed stijgt?

Testosteron

Het mannelijke sekshormoon ook wel bekend als het libidoMaar niet alleen mannen hebben testosteron, ook bij vrouwen is dit van nature aanwezig. Testosteron helpt bij het onderhouden van botten en spiermassaWij vrouwen hebben meer oestrogeen, wat ervoor zorgt dat we minder spiermassa hebben en daarom lichamelijk minder sterk zijn dan mannen en meer vatbaar voor depressies.

 Vitamine D

Vitamine D helpt bij het aanmaken van endorfine, wat het seksueel verlangen verhoogt. Het is dus best interessant om te weten dat hetzelfde hormoon dat ons gespierd maakt, ons ook een hoger libido geeft. En wanneer we dan ook nog de vitamine D erbij betrekken die we binnenkrijgen als we in de zon zijn, kunnen we het volgende concluderen: we worden lekker bruin (vergeet de zonnebrandcrème niet), krijgen een mooie spiermassa en ook nog eens meer zin… Seks is geluk en gezondheid! Hieronder geef ik jullie wat tips over hoe je je met voedingsmiddelen gelukkiger kan voelen. 

Vitamine D seksueel verlangen

Voedingsmiddelen met vitamine D

Als je vitamine D op de meest natuurlijke manier wilt binnenkrijgen, dan raad ik je aan om naast meer in de zon te zitten ook de juiste dingen te eten. Voorbeelden van voedingsmiddelen met vitamine D zijn onder andere oesters, kaviaar, melk, eieren, worstjes, tonijn in blik, kaas.

 Voedingsmiddelen die ons helpen het testosteron te verhogen

Om je testosteron te verhogen zijn er speciale voedingssupplementen die je gemakkelijk kunt kopen en dagelijks innemen, maar als je zoekt naar een natuurlijke manier om je testosteron te verhogen, kun je meer zink in je dieet toevoegen, meer omega 3 vetten eten en proberen het teveel aan oestrogeen te verlagen door koolsoorten te eten: spruitjes, Chinese kool, radijsjes, rapen, boerenkool en andere soorten. (Gelukkig maar dat jij dat allemaal niet nodig hebt hahha!)

Lekker slapen!

Verder kan ik je adviseren om elke nacht 6 tot 8 uur te slapen. Als je niet genoeg of juist teveel slaapt kan je energieniveau tot wel 40% dalen. Helemaal zo slecht nog niet dus, veel slapen!
Verlaag je stressniveaus want stress verhoogt je oestrogeen en verlaagt je testosteron. Als je iemand bent die niet gemakkelijk ontspant, probeer dan wat meer vitamine C binnen te krijgen.

Zoals je ziet is er voor alles een oplossing. De juiste voeding is fundamenteel om je gelukkig en gezond te voelen en seks is daarin een sleutel. En misschien heb ik je wel even aan het lachen gemaakt, dan is je testosteron al een beetje gestegen!

En vergeet niet dat je me kunt volgen:

Twitter

Facebook

Instagram

en vergeet de hashtags #ALICIAYOUNG niet!

Kusjes vol met vitamines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *