Slipje of string? Ik draag…

Ja, dat is altijd de grote vraag…  En vandaag gaat de Skokka-blogpost precies daarover, dus ik ga jullie mijn mening over beide mogelijkheden geven. Wat draagt #AliciaYoung? Natuurlijk valt over smaak niet te twisten…

Ik draag graag een string

Waarom? Omdat je het minder goed ziet onder kleding en omdat een slipje altijd tussen mijn billen kruipt en ik me dan in allerlei rare posities moet wringen om hem weer goed te doen… Dus ik doe gewoon een string aan en klaar is Kees! Hahaha! Praktisch, toch?

Slip of string

Ik hou van strings met dunne bandjes aan de zijkanten maar met het bandje aan de achterkant wat breder. Als ze alleen maar dunne bandjes hebben vind ik het maar niets… Ieder zijn smaak, maar dan draag ik liever gewoon helemaal niets, toch? Hahaha! Maar eerlijk gezegd vind ik het ook niet mooi als je de bandjes van een string kan zien.
En dan voor heren… Daar zal ik het in een andere post over hebben, maar oeiii strings voor mannen… Dat vind ik helemaal niets!!

Om naar huis te gaan en te gaan slapen… Ik hou niet van naden. Ik hou er niet van als iets me in de weg zit. Dus als ik niet helemaal naakt kan SLAPEN… Dan draag ik een slipje of als ik die even niet heb een hipster broekje

Wat heb jij liever? Draag je graag kleding die je ondergoed accentueert of heb je liever dat je het niet kan zien?

Volg me

Blijf me volgen, want er komen regelmatig meer blogposts van mijn hand aan. Als je me niet kan vinden op de homepagina, zoek me dan op om op de hoogte te blijven van wat ik allemaal schrijf. Ik moet nog een beetje mijn draai vinden in het bedrijf en er veranderen altijd dingen. En ik denk ik dat één van de dingen die gaan veranderen is dat de blog nog op de homepagina gezet moet worden.

Hier zijn in ieder geval de links naar waar je me allemaal kunt volgen:

Twitter
Facebook
Instagram
en vergeet de hashtags #ALICIAYOUNG niet!

Kusjes van de community‍‍‍

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *