Jaarlijkse GPGuia Meeting in Brazilië

“EU FUI” was onze slogan, letterlijk betekent het ‘ik ging’, vrij vertaald ‘ik was erbij’. Skokka was bij het meest  exclusieve feest van Brazilië. Op 12 april werd er namelijk een geweldige meeting van het meest belangrijke forum van het land gehouden: GPGuia! Er waren ongeveer 300 gasten in HotBar, wat te vinden is in de buurt Moema. Deze locatie was gekozen om het jaarlijkse evenement voor GP Guia-leden te houden. Escorts, bekende camgirls uit Brazilië en vele leden waren de gelukkigen die erbij waren en van dit feest konden genieten.

GPGuia Meeting in Brazilië

Wil je alle details weten? We waren erbij.

Natuurlijk heeft Skokka de kans om in zulk geweldig gezelschap te kunnen zijn niet gemist. Het was echt ons momentje. Als er nu nog steeds iemand in Brazilië is die ons nog niet kende, dan zal hij ons nu nooit meer vergeten!

De locatie

De keuze voor een fijne setting als deze was precies wat het evenement magische en bijzonder maakte. Een liberale locatie met veel luxe, waar de beste feesten worden georganiseerd. De hele nacht klonk er elektronische muziek uit de speakers en de uitstekende service was boven verwachting. Jacuzzi’’s, gouden beelden en zilveren leeuwen met laserstralen op de muziek van de DJ… Het was een feest dat niemand kon missen.

Veel cadeaus!

Skokka deelde veel merchandise uit: 50 shirts en 150 cadeaubonnen om om te ruilen voor credits voor wie adverteert op Skokka.com. En weet je wat het beste cadeau was? De 400 condooms met exclusieve Skokkaverpakking!!

GPGuia Meeting in Brazilië

Er werden de hele nacht cadeaus verloot en uitgedeeld. De DJ deelde ook cadeaus uit om ervoor te zorgen dat er niemand met lege handen naar huis ging. Skokka merchandising voor iedereen!

Voor Skokka is het geweldig om zoveel deelname van het publiek te zien op het feest. Ook voor adverteerders op Skokka was het een mooie kans om hun advertenties in de topposities te laten verschijnen.

Zien we je op het volgende feest? We wachten op je!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *