Hoe gaat het eraan toe op het kantoor van Skokka?

Ik hou van dit kantoor, echt waar. Ik denk dat jullie allemaal wel in een kantoor als deze zouden willen zitten en ik ga jullie vertellen waarom…

Want wat is het leukste in het leven? SEKS!!!

Heeeel goed, dat duurde niet lang! Goed, ik zal jullie wat meer vertellen zodat jullie SKOKKA wat beter leren kennen en weten wat een meisje als ik in een kantoor zoals deze doet.

Skokka, zoals je al weet, is een ontmoetingsplaats in de breedste zin van het woord. Jawel! En op kantoor zijn we heel gevarieerd… en ondanks dat ik ‘die nieuwe’ ben, voel ik dat ik in een fijne omgeving zit, wat geweldig is! Nee, het is geen opschepperij… We zien de hele dag seks… Iedereen op zijn eigen manier!

Mijn god, iemand geef me een ‘schaamte’ emoticon!!

Waar je ook kijkt, overal zie je billen, borsten en andere ‘dingetjes’… en als je erover nadenkt, we zijn allemaal zonder kleren geboren en we genieten allemaal van seks.

Alicia Young aan het werk!

Alicia Young aan het werk!

Hoe is #decommunity ??

Maargoed, ik ben een aardige pittige dame en wanneer ik zin heb in een man… dan verslijt ik ze! Niet lachen, het is echt waar!

Maar de gezichten om me heen zorgen er wel voor dat ik me een geneer als ik over deze dingen praat! Maar ik zou het iedereen vertellen…

Ik had ooit een vriendje die me de koningin van het flirten noemde, want ik wist altijd wat mannen lekker vonden en mijn verleidpogingen mislukten nooit… Als ik iets in mijn hoofd heb, dan zal ik het krijgen ook hahaha!

Ik lijk misschien uitdagend, maar in het echt ben ik de meest verlegen persoon van de wereld! En ik hou van sensualiteit en discrete seks!

Ik ben een van die mensen die heel pervers is, die altijd maar meer willen… veel meer. Maar je moet het verdienen!

Wil je meer weten? Ga dan een stapje verder en volg mij op mijn sociale netwerken.

Oh!! en ik zoek suggesties! Deze kun je me toesturen via mijn sociale media. 

Hier zijn de links naar waar je me allemaal kunt volgen:

Twitter
Facebook
Instagram
en vergeet de hashtags #ALICIAYOUNG niet! 

Tot de volgende keer!

*** Muaaaaaaa ***

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *