Het beste tijdstip voor seks

‘s Morgens, ‘s middags of ‘s avonds? Op welk tijdstip kun je het beste seks hebben? Wanneer je helemaal verliefd bent is natuurlijk het juiste antwoord: alle drie graag! En als het vaker is, nog beter! Voor ieder tijdstip op de dag is eigenlijk wel iets te zeggen en voor verschillende redenen heeft iedereen een andere voorkeur. Wanneer op de dag vind jij het het lekkerst? 

Tijdstip 1: ’s morgens

Wij vrouwen, wanneer we nog een beetje slaperig opstaan, zijn misschien niet echt op ons best, zo ‘s morgens vroeg, maar wanneer we verliefd zijn is alles mogelijk. Je springt snel op om vervolgens je gezicht te wassen, je tanden te poetsen en je een beetje op te maken en als je zin hebt ga je terug naar bed om verder samen wakker te worden omdat je lief dat verdient. Maar het is niet zo dat we normaal gesproken extra veel zin in seks hebben als we wakker worden, in tegenstelling tot mannen… 

Tijdstip seks

Tijdstip 2: ’s middags

Na de lunch is een ideaal moment voor seks omdat we dan de extra energie en ook juist weer de traagheid van na het eten goed kunnen gebruiken. We zijn dan heerlijk ontspannen en helemaal klaar voor een lekker erotisch feestje. Ons lichaam warmt op door de calorieën van ons eten en vraagt om een beetje seksuele activiteit! 

Tijdstip 3: ’s avonds of ’s nachts

Nadat ons eten verteerd is hebben we niet zo’n zin meer. Daarom komt er na het avondeten een belangrijk moment: wachten op het toetje! Daarnaast vraagt de nacht altijd om seks en daarom staan we dan altijd open voor die spontane, intieme momenten.  

Op welke van deze drie tijden doe jij het het liefst? Wanneer vind jij het het lekkerst om seks te hebben? 

Hier de links naar waar je me allemaal kunt volgen: 

Twitter
Facebook
Instagram

Hashtag: #ALICIAYOUNG! 

Kusjes

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *